Gastenboek

U kunt onderaan deze pagina een reactie plaatsen.

15 gedachten over “Gastenboek”

 1. In oktober 2015 bezocht ik een informatie-avond over biophotonentherapie en ik raakte meteen geïnteresseerd om zelf een behandeling te ondergaan. Ik was o.a. altijd heel moe, leed aan burnout-verschijnselen, kon me niet goed concentreren, had gewrichtsklachten en neuropathie. Omdat ik kort daarvoor een rugblessure had opgelopen en veel pijn had, ging ik online op zoek naar een biophotonentherapeut die voor mij goed bereikbaar was en al zoekend kwam ik op de website van Sylvia van Ginkel. Na het lezen van de positieve ervaringen van Sylvia’s cliënten, maakte ik een afspraak met haar en het bleek één van mijn beste gezondheidsbeslissingen te zijn. Meteen bij deze eerste afspraak kwam naar voren dat de Ziekte van Lyme in meerdere organen en systemen in mijn lichaam meetbaar was. Ik was verbijsterd, zelf had ik geen seconde mijn klachten in verband gebracht met een Lyme-infectie….Sylvia is gespecialiseerd in het behandelen van Lyme en startte meteen met een behandelings-protocol van 6 keer en al na de tweede behandeling kon ik voelen dat de wazigheid in mijn hoofd minder werd en had ik meer energie.
  Na 6 behandelingen gaven de metingen aan dat ik Lyme-vrij was! Een wonder gewoon en voor mij extra geweldig omdat ik geen medicijnen of antibiotica hoefde te slikken, zoals bij een reguliere arts wel nodig was geweest. Dit is een nieuwetijdsbehandeling die precies bij mij past. Wat voor mij daarnaast erg fijn was, is dat Sylvia ook gespecialiseerd is in het meten en behandelen van voedingsallergieën. Ik heb een glutenallergie en werd met de jaren ook steeds allergischer voor allerlei andere voedingsmiddelen, waaronder nachtschade. Sylvia heeft alle voedingsmiddelen die ik gebruik gemeten met het biophotonen-apparaat en kon daarmee precies aangeven welk voedsel ik wel en welke ik niet mocht eten. Daarnaast heeft zij ook al mijn voedingssupplementen doorgemeten en het bleek dat een aantal daarvan qua frequentie niet bij me pasten. Sylvia gaf mij advies welke supplementen beter bij mij pasten.
  Ik kan iedereen een biophotonentherapie-behandeling bij Sylvia van harte aanbevelen! Zij is in mijn ogen een zeer deskundige therapeut, die heel nauwkeurig alle aspecten van mijn aandoeningen heeft onderzocht en doorgemeten. Door haar eigen ervaring met ziekzijn, heeft Sylvia veel empathie met datgene wat ik als patiënt doormaak. Zij nam mij serieus en die ervaring heb ik niet altijd in de reguliere medische wereld. Ook neemt zij voor iedere cliënt ruim de tijd, geen haastwerk. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij en vertrouwd met haar. De combinatie van haar warme en hartelijke persoonlijkheid en haar gedegen kennis en ervaring op het gebied van de biophotonentherapie, maken haar in mijn ogen tot een unieke therapeut.
  Als je je aangetrokken voelt tot biophotonentherapie: niet wachten, meteen bellen en een afspraak maken met Sylvia. Dat is mijn advies. Je zal er géén spijt van krijgen!
  J.F., Nijmegen.

 2. Het is nu ongeveer 4 jaar geleden dat ik voor het eerst bij Sylvia terecht kwam voor gezondheidsklachten. Haar vakkundige manier van werken en warme, open persoonlijkheid zorgden ervoor dat ik me meteen in goede handen voelde. Ook merkte ik direct verschil na elke behandeling.
  Mijn gezondheid is inmiddels weer helemaal op peil en als er weer een keer wat opspeelt, dan ga ik altijd even bij Sylvia langs om me door te laten meten. Zo liep ik onlangs een aantal weken met moeheid, hoofdpijn en emoties die steeds kwamen en gingen, in een soort golfbeweging. Omdat het maar niet bijtrok heb ik Sylvia ernaar laten kijken. En wat bleek: er waren diverse verstoringen, op o.a. nieren, longen, dikke darm, galblaas, hormoonsysteem en zenuwsysteem. Geen wonder dat ik me zo slecht voelde! Al tijdens de behandeling met de lichtstaven voelde ik dat mijn energieniveau omhoog ging en de zwaarte in mijn hoofd optrok. En dat is sindsdien zo gebleven! Ik voel me weer topfit! Ik denk altijd na een behandeling: “dit had ik eerder moeten doen” haha! Sylvia, ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen :)! Dankjewel voor wie je bent en het geweldige werk dat je doet!!
  Veel Liefs & Licht, Esther

 3. De diagnose artrose is bij mij vastgesteld. Al een aantal jaar had in pijn in mijn handen en tenen en was ik erg vermoeid. De pijn werd steeds erger. In de reguliere geneeskunde was alleen medicijngebruik nog mogelijk. Dit zag ik niet zitten, omdat de dosis dan steeds hoger wordt. Daarom besloot ik biophotonen therapie te proberen. Sylvia ontdekte dat ik de ziekte van Lyme had en dat versterkte de pijn van de artrose en de vermoeidheid. Na een aantal behandelingen ben ik nu zo goed als pijn vrij en heb ik veel meer energie. Ik ben heel erg blij dat ik biophotonen therapie geprobeerd heb en ik raad het anderen ook aan.
  Bedankt, Sylvia!

 4. Fibromyalgie was de diagnose van de reumatoloog. Na jaren van vechten tegen vermoeidheid, kreeg ik pijnklachten in al mijn gewrichten en bindweefsel. Ik kon bijna niets meer, het zette mijn leven op z’n kop! Ik zat met veel pijn thuis en ‘moest ermee leren leven’. Alles ging met zoveel pijn en moeite gepaard, ik wilde zo niet verder leven. Ik kon haast niet meer op zijn. Bij toeval kwam ik Sylvia tegen en was geïnteresseerd in wat zij deed als therapeut. Zij bood me aan op eens te meten en een behandeling te proberen. De meeting gaf aan dat ik lymeachtige symtonen in mijn systeem had. Ik kon het haast niet geloven, daar was ik op getest bij de huisarts, maar dat werd niet in mijn bloed gevonden . Na één behandeling bij Sylvia voelde ik al enig verschil, na de tweede behandeling merkte ik op dat de ergste pijnklachten vermindert waren; En mijn vermoeidheid verminderde; ik kon zelfs een hele dag mijn ogen open houden. Langzaam voelde ik mij weer ‘mens’ worden. Na 6 behandelingen gaf het meetinstrument aan dat het uit mijn systeem was.

  Natuurlijk heeft mijn lichaam langer dan 6 weken nodig om te herstellen van jaren onbalans, ik heb immers 3 jaar met deze klachten gelopen die steeds verergerden. NU KAN IK WEER LEVEN ! Ik kan weer een normaal leven lijden. Ik heb geen constante pijn meer en ik kan de dag volhouden! Dat is zo’n enorm verschil!!! Voor mij is het onvoorstelbaar en wonderbaarlijk dat ik door deze behandelingen zo ben opgeknapt. Ik had haast de moed al opgegeven.
  Heel Dankbaar ben ik, voor het feit dat Sylvia op mijn pad kwam! Ik krijg mijn leven en levenslust weer terug: Sylvia Bedankt !!!!!!!

 5. De reguliere gezondheidszorg kon de oorzaak van mijn vermoeidheid niet vinden en werd naar huis gestuurd met de mededeling “kijk t maar weer even aan, de bloedonderzoeken wijzen namelijk niets uit”. Dat aankijken heb ik m’n hele leven al gedaan en verder kijken dan de bloedonderzoeken werd niet gedaan want de uitkomsten/waarden zijn oke! Zoekend naar een oplossing ben ik de alternatieve weg ingeslagen. Al gauw kwam ik bij Sylvia terecht en wat bleek….ik had LYME!
  Dit was niet te vinden met een bloedonderzoek! Na een aantal sessies voelde ik me al zoveel energieker, werd blijer, want ook op emotioneel vlak zaten er wat blokkades, en kan ik weer volop genieten van het leven! Dat zware en [over]vermoeide gevoel 24/7 is weg…ik kan weer van de daken springen zo goed voel ik me!

  Bedankt Sylvia…fantastisch dat ik je heb mogen ontmoeten!! 🙂

 6. Paptest te hoog bij uitstrijkje. Op mijn 30ste bleek bij mijn eerste uitstrijkje mijn pap te hoog, 3a. Ik moest een half jaar later terugkomen, om te kijken of het stabiel bleef of erger, het was toen 3b, dus erger. Ik moest toen verdere onderzoeken doen bij de gynacoloog.. Na diverse onderzoeken en uiteindelijk een inwendige operatie, moest er een laagje van mijn baarmoedermond weggesneden worden. De onderzoeken erna was mijn pap weer steeds 1, dus goed. Paar jaar verder (oktober 2012) kwam ik bij de huisarts en daar bleek toch mijn pap weer naar 3a te zijn gegaan. Ik zag op tegen weer al die onderzoeken en ik kende Sylvia al, had al goeie ervaringen met het weghalen van de ziekte v Lyme en vroeg of zij hier ook wat aan kon doen. Ze vertelde me, dat ze de onrustige cellen, dat was het uiteindelijk, weg kon krijgen. Na een paar behandelingen was alles schoon volgens de meting. Twee weken geleden ging ik met volle vertrouwen naar de huisarts voor een uitstrijkje en gisteren kreeg ik de uitslag en de pap is weer stabiel, dus 1.
  Lieve Sylvia, heel, heel erg bedankt! Lieve groet, Marissa

Plaats een reactie