Gastenboek

U kunt onderaan deze pagina een reactie plaatsen.

15 gedachten over “Gastenboek”

 1. Via een goede vriendin ben ik geattendeerd op Sylvia en het werk dat ze doet.
  Na een emotioneel zwaar jaar zat ik zowel lichamelijk als geestelijk niet goed in mijn vel. Ik had ontzettend veel behoefte aan meer energie en mijn lichaam en geest weer in balans te krijgen! De stap die ik heb genomen om naar Sylvia te gaan, is de beste stap ooit geweest. Door haar metingen bleek er lichamelijk inderdaad het één en ander niet in orde. Waaronder een aantal voedselintoleranties. Maar ook werd ik geconfronteerd met verschillende emotionele blokkades, die mij heel veel energie kostten.
  Door Sylvia ben ik ook emotioneel gezien een bijzonder proces in gegaan. Ik denk zelf dat de behandelingen van Sylvia het meest effectief zijn als je ook bereid bent aan jezelf te werken. Ik voel me nu zoveel beter en anders dan een paar maanden geleden. Sylvia heeft me de juiste zet hierin gegeven. Mijn lichaam en geest zijn nu meer met elkaar in balans dan ooit tevoren.
  Bedankt Sylvia!

 2. In september werd ik plotseling ziek, bijna geen energie meer. Via de reguliere en alternatieve weg zocht ik naar de oorzaak. Iemand raadde me biophotonen-healing van Sylvia van Ginkel aan. Sylvia meette mijn lichaam door en vertelde me dat ik de ziekte van Lyme had. Ik twijfelde omdat ik nog nooit een teek had gezien. Toch vertrouwde ik haar en begon ik me door haar te laten behandelen. Al snel ging mijn energie pijl omhoog. Enkele weken later heeft de internist in mijn bloed antistoffen tegen de ziekte van Lyme gevonden. Wat Sylvia zei, klopte dus! Ik ben nu langzaam aan mijn activiteiten aan het hervatten en kan iedereen Sylvia aanraden. Het is een warme, vakkundige vrouw.

 3. Zes jaar geleden hoorde ik de diagnose MS. Vooral de verkrampingen die mijn linkerarm erg gespannen maakten, bezorgden mij veel hinder in het dagelijkse leven. 12 biophotonensessies, hebben positief uitgewerkt. De spasmen zijn duidelijk afgenomen: mijn arm hangt nu weer ontspannen en losjes langs mijn lichaam terwijl deze voor de behandelingen in de loop van de dag in bij de elleboog in een soort rechthoekige stand kwam te staan. Tegen MS is geen kruid gewassen, maar je kunt veel doen aan de spasmen en bijverschijnselen die het dagelijks leven onaangenamer maken. De kwaliteit van mijn leven met MS is er op vooruit gegaan. Sylvia: bedankt!

 4. Bijzondere lezing van Johan Boswinkel bijgewoond en snel daarna heb ik een afspraak met Sylvia gemaakt voor twee gezondheidsproblemen. Het werden er meer. Ik ben heel blij dat ik naar Sylvia ben gegaan voor enkele biofotonenbehandelingen. Ik ben op een eenvoudige en lichaamsvriendelijke manier en in korte tijd van onder meer de ziekte van Lyme en schildklierproblemen af. Nogmaals hartelijk bedankt voor je adviezen en hulp Sylvia!

 5. In september 2008 kreeg ik, vrijwel van de ene dag op de andere, last van pijn op mijn borst, tussen mijn ribben en schouderbladen en langs mijn ruggengraat. Ik had ook pijn in mijn heupen, rond het heiligbeen. Omdat de pijn maar niet overging, ging ik naar de huisarts die me doorverwees naar een reumatoloog. In het ziekenhuis werden röntgenfoto’s gemaakt: longfoto’s en van mijn rug. Noch deze foto’s, noch uitvoerig en herhaald bloedonderzoek leverde aanwijzingen op voor een mogelijke oorzaak of behandeling. Volgens de specialisten was ik kerngezond. Toch hielden mijn fibromyalgie-achtige klachten aan. Soms was de pijn zo hevig, dat ik me in bed nauwelijks kon omdraaien.
  Tussen december 2008 en juni 2010 bezocht verschillende fysiotherapeuten, chiropracters en een natuurgenezer. Niets hielp. Ook homeopatische middelen en wekelijkse acupunctuurbehanelingen bij een Chinese arts bleven zonder resultaat. Terug naar mijn huisarts en naar weer een andere specialist. Ook deze specialist (hematoloog) kon geen oorzaak vinden of een behandeling bieden en adviseerde me pijnstillers te gebruiken. Tweehonderd jaar moderne medische ‘wetenschap’, en alles wat ze je te bieden hebben is: ‘Slik maar een pijnstiller’! Als het niet zo treurig was, zou je er om kunnen lachen.
  Eind 2011 kwam ik onder behandeling bij Sylvia van Ginkel voor de Biophotonen Therapie. Ze was erg vriendelijk en hartelijk, maar ook realistisch. Anders dan de meeste therapeuten die ik heb geconsulteerd, beloofde ze me niets. Ze beweerde niet op voorhand dat ze me kon genezen. Ze begon rustig met haar onderzoek en met de metingen. Al vrij snel vond ze aanknopingspunten in de vorm van verstoringen in het lichaam die ze vervolgens behandelde met het Biophotonen-apparaat. Zo waren er oude inentingen, littekens, vroegere malaria-medicaties en mogelijk een besmetting met de ziekte van Lyme welke hun sporen in het lichaam hadden nagelaten.
  Eind 2011 had ik ook veel pijn in mijn miltstreek (ik heb een vergrote milt). Sylvia heeft alles uit de kast getrokken om ook deze klacht en de conditie van mijn milt te behandelen. Na zes behandelingen waren mijn fibromyalgie-klachten voor 95% verdwenen. Ik heb goede hoop dat ik nu na zeven behandelingen, geheel zal genezen. De pijn in mijn milt is inmiddels nagenoeg weg. Ik heb Sylvia leren kennen als een deskundig en ervaren therapeut en als een warme persoonlijkheid wiens betrokkenheid verder reikt dan haar beroepsplicht vereist.
  Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen, vooral voor chronische klachten of kwalen waarvoor de reguliere gezondheidszorg geen oplossing heeft.

  Met vriendelijke groet, Adward Blufpand

 6. Wessel heeft al 5 jaar last van exceem op zijn benen, enorm veel jeuk, altijd maar weer open krabben, slecht slapen dus al met al niet echt leuk. Niks lijkt te helpen. Bij verschillende specialisten geweest, diverse medicijnen / smeermiddelen. Ook bij een natuurgenezer geweest. Uiteindelijk leer ik Sylvia kennen en Wessel gaat bij haar in behandeling. Ook onze kat krijgt op afstand een behandeling. Tijdens deze behandelingen wordt duidelijk wat het echte probleem is en door dat te behandelen wordt het bij de kern aangepakt en daar gaat het om. Klasse Sylvia hoe je dit gedaan hebt. Na 3 maanden een prachtig resultaat !!

 7. Ik ben bij Sylvia terecht gekomen omdat ons dochtertje, van toen 4,5 jaar, gedragsproblemen had op zowel school als thuis. Op school liep het uit de hand en de kleuterjuf wist niet meer wat te doen. Onze dochter werd zorgleerling en dat wil zeggen dat ze meer gevolgd werd en meer aandacht kreeg. Op een gegeven moment ging er geen werkoverleg voorbij of het gedrag van onze dochter werd besproken. School heeft toen contact gezocht met ons en tijdens het gesprek met de kleuterjuf en de remedial teacher werden de problemen op school heel duidelijk. Wij hadden na dit gesprek contact opgenomen met een instituut om haar te laten testen. Zo konden wij wellicht de oorzaak van haar gedrag achterhalen want 4,5 jaar is erg jong. Uit het onderzoek kwam naar voren dat zij hoogbegaafd was en dat ze duidelijke kenmerken had van ADHD. Enkel ADHD mag op haar leeftijd nog niet formeel vastgesteld worden. Samen met het instituut en de school werd een behandelplan opgesteld. En om de 2 weken hadden wij op school een terugkoppel gesprek om de aanpak en het effect van de aanpak op de gedragsproblemen te bespreken. Het instituut adviseerde ons ook om na te gaan hoe medicatie hierbij zou kunnen ondersteunen. Hier stonden wij niet achter, onze dochter is nog jong en volop in ontwikkeling. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een alternatieve behandelmethoden en zo zijn we terecht gekomen bij Sylvia. Het telefonisch gesprek dat wij hadden stelden ons gerust en gaf ons hoop. Sylvia stelde voor dat ze bij ons thuis kon komen om meer uitleg te geven over Biophotonen therapie. Sylvia had haar apparatuur meegenomen om een paar dingen te demonstreren en beter uit te kunnen leggen. We waren meteen enthousiast en wilde het heel graag gaan proberen. Sylvia is erg goed met kinderen, want het klikte meteen. Na het meten kwam Sylvia er achter dat onze dochter ook chronische ontstekingen had. Gezamenlijk hadden wij een behandelplan afgesproken en echt na een week of drie zagen we al de eerste resultaten. Sylvia bekeek een probleem nooit op zichzelf, ze probeerde altijd verbanden te leggen en te analyseren waardoor iets veroorzaakt werd. Zo kwam Sylvia erachter dat de chronische darmontsteking veroorzaakt werd door appels. Onze dochter heeft toen een aantal weken geen appels en producten waar appels in verwerkt waren gegeten. Het resultaat was verbluffend de ontsteking verdween en is tot op heden niet meer terug gekomen. Ons meisje kwam duidelijk steeds meer lekker in haar velletje te zitten. Iedere week was Sylvia in staat weer een symptoom weg te halen waardoor we langzaam bij de kern van het probleem kwamen. Zo bleek dat de lichamelijke klachten veroorzaakt werden door mijn verleden en wij bleken dezelfde problemen te hebben.
  Sylvia heeft toen ons samen behandeld. Naast de lichamelijke behandeling van ontstekingen heeft Sylvia ook ondersteunende middelen gegeven om de gedragsproblemen aan te pakken. Ook hebben wij een buisje ontvangen met dezelfde middelen die we in een glas met water die mijn dochter in de ochtend en in de avond drinkt. Sylvia zocht alle puzzelstukjes bij elkaar en overlegde ook met haar collega’s om zo snel als mogelijk achter het werkelijke probleem te komen. Zo besprak Sylvia met ons dat ze vermoede dat onze dochter een “indigo” kindje zou kunnen zijn. Op internet ben ik opzoek gegaan en inderdaad kenmerken van een “indigo” kindje kwamen sterk overeen met onze dochter. Alles kwam toen in een stroomversnelling en de gedragsproblemen namen zo snel af dat ze op school binnen 4 maanden zorgleerling af was. Dat is nog eens resultaat! Ook thuis ging het iedere dag beter en beter en alle excessen verdwenen als sneeuw voor de zon. We hebben gewoon een ander kind die nu straalt geniet en onbezorgd in huis en op school rond huppelt en zo hoort dat ook.
  Het resultaat is ronduit geweldig. Het gedrag dat mijn dochter nu laat zien is gewoon van een vijfjarig kind. Ze is nog wel eens druk maar ze kan nu ook rustig zijn en zich concentreren op een werkje. ADHD kenmerken zijn niet meer aanwezig. Ze accepteert de grenzen zonder iedere keer door het lint te gaan. Op school waren ze helemaal verbaasd. En wat nog mooier is haar gedrag wordt niet meer besproken tijdens de overleggen. Ook thuis gaat het super en doordat ik ook behandeld werd en de inzicht die Sylvia mij gegeven heeft in onze dochter is mijn relatie veel hechter en relaxer geworden. Sylvia heeft een geweldig resultaat weten te boeken binnen 4 maanden. Op dit moment krijgt onze dochter nog wel de ondersteuning ter voorkoming op een eventuele terugval. Het resultaat wat bereikt is, is geheel zonder medicatie.
  Kortom ik raad het iedereen aan, als je een kind hebt met gedragsproblemen. Ga met Sylvia in gesprek en vraag aan haar welke mogelijkheden er zijn.
  Sylvia bedankt – jij hebt bij ons weer de zon laten schijnen!!!!!!

 8. Hallo Sylvia,
  Ik had hele erge psoriasis en met de zalf van de dokter kreeg een hele dunne huid en donkere vlekken. Jij wilde wel proberen dit te verminderen en had wel gezegd dat huidklachten meer behandelingen nodig hebben. Er trad toch wel snel verbetering op en het ging nog beter nadat ook mijn darmklachten behandeld werden. Nu zijn mijn benen en rug helemaal schoon.
  Ik kan dit anderen met psoriasis beslist aanraden!

 9. Beste Silvia,
  Na altijd last van maagpijn en maagzuur gehad te hebben, ben ik na jouw behandelingen van mijn klachten en medicijnen af.
  Hartelijk dank, Nel van Dijk

Plaats een reactie